Важливість соціальної пам'яті в біблійних текстах (Українське Релігієзнавство, 2020)
У статті розглянуто феномен «соціальної пам’яті» у світлі сучасних досліджень. Наступним кроком буде побачити зцілення пам’яті народу через призму біблійних текстів. Основні тексти на яких ґрунтуватиметься дослідження буде книга пророка Йони та уривок з книги пророка Амоса 2:1-3. Особливість тексту пророка Амоса, що в ньому йтиметься про засудження тих хто нищить пам’ять іншого народу, а також вказано про наслідки, що очікуватимуть агресора за такі дії.