Чи має сучасне українське релігієзнавство стратегію виживання і розвитку? (Українське Релігієзнавство, 2020)
Стаття в дискусійному порядку ставить запитання щодо стратегії витживання та розвитку сучасного українського релігієзнавства. Пропонується авторська позиція щодо шляхів подолання кризи, в якій зараз знаходиться вітчизняна наука про релігію.