Хто побудує краще "завтра"? (Українське Релігієзнавство, 2005)
Кожного хвилює краще «завтра». І в той же час ми стикаємося з труднощами. Іноді ми опиняємося настільки поглиненими проблемами сьогоднішнього дня, що витрачаємо всю свою енергію на їх подолання. День слід за днем, а «завтра» залишається для нас туманним і невизначеним. Ми прокидаємося вранці і це вже «завтра», а здається, ніби це «вчора». Проте, ми не можемо замислюватися про завтрашній день сьогодні, тому що і сьогодні у нас досить проблем, що вимагають нашої уваги, і тому про «завтра» ми схильні думати завтра. Навіть Ісус сказав в їв. від Матвія 6:34: «Отже, не журіться про завтрашній день, бо завтра за себе само дбати про своє: досить для кожного дня своєї турботи».