Владиславу Суярку – 70 (Українське Релігієзнавство, 2001)
Владислава Олексійовича як релігієзнавця в Україні знають вже сорок років. Прилучився він до релігієзнавчої тематики, працюючи з 1957 по1964 рік в редакціях республіканських газет і журналів. Закінчивши в 1967 році аспірантуру філософського факультету Київського університету ім. Т.Г.Шевченка, В.О.Суярко до нинішніх днів пов‟язав свою долю з науково-викладацькою роботою у цьому всесвітньо відомому вузі. Тут він став кандидатом наук і доцентом.