Монографія А.Колодного "Релігійне життя України в особах його діячів і дослідників" (Українське Релігієзнавство, 2018)
Монографія А.Колодного "Релігійне життя України в особах його діячів і дослідників" - оцінки її рецензентів М.Ткачук, П.Мовчана, А.Єрмоленка та П.Яроцького