Проект "Надлюдина" Фр. Ніцше як форма і спосіб секуляризованої етики (Українське Релігієзнавство, 2018)
В статті інтерпретується концепт Ф. Ніцше «Надлюдина» як програма орієнтування сучасної людини в умовах секуляризації. «Надлюдина» тлумачиться як форма і спосіб секуляризованої етики, що дало змогу описати особливості сучасних світоглядно-ідеологічних орієнтацій і специфіку їх змін, зокрема й в Україні.