Рецензія на книгу Януша Мар’янського "Лексікон соціології моральності" (Українське Релігієзнавство, 2016)
Мораль - невід'ємний елемент суспільного життя. Норми і цінності - соціально вбудовані і визначають основи культури - вирішують індивідуальні та масовані форми поведінки. Незважаючи на культурні зміни та дискурс навколо способів засвоїти етику та мораль, незважаючи на релятивізацію певних цінностей та норм та консолідацію іншої, культурно нової, моралі є невід'ємним будівельним блоком суспільства. Вважається як важливим компонентом політичного, економічного та соціального життя, так і постійним елементом вирішення соціальних конфліктів у суспільному житті та на міжнародній арені.