Основні тенденції трансформації п’ятидесятницьких центрів у пострадянській Україні (Українське Релігієзнавство, 2016)
У статті М. Мокієнка «Основні тенденції трансформації п’ятидесятницьких релігійних центрів у пострадянській Україні» окреслений вектор розвитку надцерковних структур вітчизняного п’ятидесятництва. Автор з’ясовує історико-теологічні та еклезіологічні передумови інституціоналізації й прагне довести, що інтеграційні процеси в середовищі п’ятидесятництва призвели до централізації їх структур та управління й сприяли утвердженню у вітчизняній релігійній палітрі.