Форми прояву індивідуальної релігійності та їх типологізація в контексті православ‘я (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті Ганни Кулагіної-Стадніченко «Форми прояву індивідуальної релігійності та їх типологізація у контексті православ’я» здійснюється спроба визначення конструктивного типу індивідуальної релігійності православного віруючого через узагальнення дослідницьких праць у галузі психології релігії та релігійної філософії.