Тлумачення тероризму в релігійному аспекті (Українське Релігієзнавство, 2015)
В статті розглянуто релігійний чинник в політичному тероризмі. Проаналізовано основні причини виникнення саме релігійного тероризму. Виявлено, що релігійного тероризму в чистому вигляді не існує, адже кожен терористичний акт має політичне або економічне підґрунтя і лише прикривається релігією для виправдання своїх цілей.