Вплив духовної спадщини святого Бенедикта на формування світогляду сучасної людини (Українське Релігієзнавство, 2015)
В статті розглядаються особливості духовної спадщини святого Бенедикта Нурсійського, які відігравали важливу роль у становленні європейської культури. Показано, що глибоке вивчення бенедиктинської духовності можна розглядати як повернення до джерел, у яких треба шукати вирішення світоглядних проблем.