Екзистенційні пошуки віруючих баптистів в умовах сучасних суспільних трансформацій (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті висвітлюються сутність екзистенційних шукань сучасних Євангельських християн баптистів, а також показано  особливості процесу самоіндентифікації баптистів в умовах України.