Державна політика скасування мережі Римо-католицької церкви в Галицькому регіоні (1944–1964 рр.) (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті досліджено основні причини, хід і наслідки зменшення римо-католицької мережі у Львівській, Тернопільській і Станіславській (тепер – Івано-Франківській) областях внаслідок державної політики у сфері релігії наприкінці сталінізму та в хрущовський період.