(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2020)
Автор реагує на статтю Л.Филипович "Чи є у сучасного українського релігієзнавства стратегія виживання і розвитку?", де дає свої рекомендації щодо подолання кризи в гуманітаристиці загалом і в релігієзнавстві зокрема.