(untitled) (Українське Релігієзнавство, 1997)
Основним призначенням просвітницької діяльності Української греко-католицької церкви в 20-30-х роках ХХ ст. було виховання підростаючого покоління. Клір Церкви створив цілісну систему своєї діяльності, що була покликана ширити християнське виховання.