(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2019)
До ювілею УАР було вирішено зібрати спогади засновників та активних членів асоціації, для чого розробило Опитальник, розіславши всім, хто так чи інакше був причетний до створення цієї професійної спілки. Отримано декілька матеріалів від провідних релігієзнавців України, публікацію яких ми розпочинаємо цим номером. Всі опитані отримали однакові запитання, подаючи свої спогади суб’єктивно. Врахуймо, що від часу створення УАР пройшло понад чверть століття, щось могло забутися, щось викривитися, але ці матеріали мають непересічне значення, оскільки оповідають історію постання першого професійного об’єднання релігієзнавців в Україні, які добре знані не тільки в Україні, але й за кордоном.