(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2001)
У розвитку сучасної філософської думки спостерігається так званий “неорелігійний ренесанс”. Він постає як пошук релігійних чинників, необхідних для конструювання соціального буття. В постмодерністську тенденцію сучасної релігійної філософії робить свій внесок відомий представник української діаспори Лев Силенко – засновник РУНВіри, яку він вважає національною релігією українського народу. Головні положення якої він виклав у фундаментальній праці “Мага Віра”.