(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2000)
У тисячолітті, що наближається до кінця, світ підійшов до певного кардинального рубежу. Домінуюча цивілізація досягла піку могутності, ставши глобальною, але вона не переживає справжню катастрофу. Християнська культура, живе джерело цієї «суперцивілізації» послідовно поступається місцем новим реаліям, іншим формам організації свідомості, хоча