(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2016)
15 грудня 2016 року в Папському лютеранському соборі Святого Івана Хрестителя в Римі Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, очолив подячну Архієрейську Божественну Літургію з нагоди 420-річчя Берестейської Унії. Разом із численними вірними та духовенством Предстоятель УГКЦ подякував Богові за дар «єдності Церкви».