(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2016)
В статті розглядається сутність релігійних поглядів Дж. Ваттімо, його внесок в теологію та характер інтерпретації його ідей сучасними дослідниками. Аналізуються процеси «екзистенціалізованої теології» та боротьба італійського мислителя за гуманістичні ідеали на цінності.