(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2016)
Стаття присвячена розгляду процесів ідентифікації серед українських протестантів в діаспорі. Доводиться, що це самовизначення носить суперечливий і нелінійний характер й пов’язане насамперед із складними соціально-політичними змінами в світі, зокрема в Україні. Протестанти діаспори, як і в Україні, постають перед новими викликами глобального виміру, до яких вони не завжди готові.