(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
В статті розкриваються особливості функціонування канонічних структур Російської Православної Церкви Закордонної в СРСР (зокрема і в Україні) в епоху розпаду тоталітарної системи – 1970–1980 роки.