(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті розглядається духовний шлях Феодосія Печерського як пошук свого часу, який наближує його до вічності, та пошук свого особистого простору як святого місця. Дослідження житія преп. Феодосія проводяться крізь символи одягу та їжі, які пов’язують його зі Всесвітом. Духовний шлях Феодосія Печерського наближає його до стану святості.