(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті проаналізовані філософсько-богословські напрацювання Івана Павла ІІ, які розкривають суттєві характиеристики його екологічного вчення, феномен, роль і значення християнської екологічної етики в системі цінностей «культури життя».