(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
Розглядається динаміка розвитку різних чернечих орденів, чинів та інших інституцій богопосвяченого життя в УГКЦ та характерні особливості їх інституалізації в контексті актуальних потреб українського суспільства.