(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті розглядаються довготривалий процес та заходи з інтенсифікації загальноправославних зусиль упродовж ХХ ст. з підготовки Вселенського Всеправославного Собору, які набули особливої динаміки після ІІ Ватиканського Собору (1962–1965 рр.).