(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
В статті піднімаються питання релігійних витоків права, генетичного зв’язку релігійної і правової свідомості, функціональної взаємодії релігійних і правових відносин, особливостей та залежностей релігійної та правової нормотворчості в контексті творення громадянського суспільства в Україні.