(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті автор здійснює спробу привернути увагу до головних проблем, зміни методологічної парадигми, необхідності переосмислення фактів, отриманих при вивченні індивідуальної релігійності православного віруючого.