(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті зроблено спробу проаналізувати причини виникнення та поширення нетрадиційної релігійності в Україні, термінологічні проблеми вживання понять, а також узагальнено класифікацію нетрадиційної релігійності.