(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2015)
У статті здійснений аналіз подій, які відбувалися в Україні на межі 2013–2014 рр. і які отримали назву Революції Гідності. Автори доводять, що ця революція стала об’єднуючим чинником українських церков та релігійних організацій, своєрідним виявом християнського екуменізму та міжрелігійного порозуміння, які солідарно виступили проти злочинної влади, за свободу і незалежність України, за гідність кожного українця.