(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2014)
У статті Шмадило І.І. «Постать А. Річинського у сучасному українському релігієзнавстві» аналізується стан джерельної бази та української історіографії, пов’язаної з вивченням теоретичної спадщини, громадсько-політичної та церковнорелігійної діяльності А. Річинського.