(untitled) (Українське Релігієзнавство, 2014)
В статті розглянуто основні проблеми, пов’язані із процесом інституалізації богословської освіти в освітянському на науковому просторі нашої держави. Водночас окреслена необхідність формування ефективних механізмів співпраці між представниками світських та релігійних кіл у справі розвитку духовної освіти